Author Archives: admin

About admin

VIZIUNEA noastră Dezvoltăm și comercializăm materiale educaționale cu o valoare educativă ridicată recunoscute de experții internaționali. Dezvoltăm abilitățile motorice, cognitive și sociale a copiilor prin joacă și mișcare. Prin joacă și mișcare se dezvoltă cel mai bine copilul. Pe lângă materialele educaționale oferim sprijin și training pedagogilor, specialiștilor și distribuitorilor noștri. Credem în educare și colaborare. Până la urmă dezvoltarea nu se face de unul singur: trebuie să creștem împreună, să creștem împreună cu KREATIVITY. Credem în parteneriat și în împărtășirea pasiunii noatre comune: dezvoltarea copiilor. FILOZOFIA noastră Învață prin mișcare – copilul active dezvoltă abilitășile motrice, ceea ce întărește abilitășile cognitive și sociale și copilul poate să aibă o încredere în sine sănătoasă contruită prin joacă și mișcare. Combinarea jocului cu mișcarea motiveză pe copil să învețe. VALORILE noastre Familie și tradiție Experiența de 8 ani Afacerea noastră este o afacere de familie – comercializăm material educative de înaltă calitate pentru copii. Continuăm să alegem material educative de valoare educativă ridicată, asigurân clienților noștrii o selecție de cea mai bună calitate. CALITATEA noastră Calitatea are rădăcinile în cunoștințe Calitatea este mult mai mult decât a utiliza cele mai bune material. Din acest motiv lucrăm cu educatoare, invățătoare, specialiști în dezvoltarea copiilor, designer, ingineri – în acest fel putem fi siguri că designul, funcționalitatea și conceptul de valoare educativă ridicată puteți regăsi în fiecare material educative comercializat de noi. Produsele noastre sunt rezistente, durabile și sustenabile. ISTORIA noastră Afacerea noastră a luat naștere din dragostea noastră pentru copii în anul 2007, când băiatul nostru cel mai mare a început grădinița. Eram interesați de faptul: Ce fac educatoarele cu copiii? În urma discuțiilor am început să facem rost de materiale educative valoroase cu care să sprijinim activitatea educatoarelor. Și am început să creștem. Aceași situație am trait și cu următoarele doi copii. Cu timpul am crescut atât de mult încât am reușit să rezolvăm cerințele mai multori educatoare și grădinițe. Astfel s-a împlinit un vis de al nostru.

Amenajare camera senzoriala

Cum sa amenajam o camera senzoriala

Cum să amenajăm o cameră senzorială:

Cameră se stimulare senzorială Snoezelen

Cameră de stimulare polisenzorială

Mai mult decât a visa … idei de bază pentru realizarea unei camera senzoriale

Cataloagele pentru echiparea camerelor senzoriale puteți răsfoi în format electronic pe: http://www.kreativity.ro/catalog

Continue reading

hamauniverse

Universul HAMA

Universul minunat a mărgelelor de călcat HAMA
De acum încolo este posibil să luați cu voi mărgelele de călcat cu planșetele de lucru oriunde mergeți. Firma Malte Haaning Plastic A/S (HAMA) care se ocupă cu fabricarea mărgelelor de călcat din 1971 recent a lansat aplicația Universul Hama – o lumea digital în care jocul clasic cu mărgele de călcat și planșete devine posibil.
Continue reading